Beranda » Uncategorized » Pakej Pelancongan Ke Padang Bukittinggi Dari Kuching

Pakej Melancong ke Padang Bukittinggi Dari Kuching Malaysia adalah salah satu pakej pelancongan di Sumatra Barat, lebih dikenali sebagai lawatan Minangkabau. Sumatera Barat adalah kawasan Indonesia yang tidak jauh dari Malaysia dengan penerbangan sekitar 1 jam dari Kuala Lumpur, mempunyai kemiripan kebiasaan alam dan budaya.

Pakej Melancong ke Padang Bukittinggi Dari Kuching Malaysia banyak destinasi pelancongan yang menarik dengan keunikan mereka memberi pengalaman dan pengembaraan baru yang anda tidak get bersama-sama dengan tasik tasik yang cantik, gunung-gunung yang sejuk untuk ditakluki, nautical dengan pulau-pulau yang menarik dan pantai, terdapat begitu banyak jenis destinasi agama, sejarah, peristiwa, dan juga masakan, yang juga, juga, juga, benar-benar, terkenal dengan masakan Padang like rendang. Bukittinggi adalah sebuah bandar pelancongan yang sejuk dan terdapat banyak pelbagai destinasi yang sangat menarik seperti jam Gadang, Hole Jepun, Padang dengan bersama-sama dengan bandar lama dan pantai yang menakjubkan, Payakumbuh adalah sifat yang indah dan mempesona, Sawahlunto bersama sejarah Mine dan banyak lagi kembali.

Pakej Melancong ke Padang Bukittinggi Dari Kuching Malaysia bersama pasukan perjalanan sedia untuk memudahkan menghabiskan pas sementara perkusi di Sumatera Barat bersama-sama dengan banyak variasi pakej pelancongan yang menarik tentulah boleh menyebabkan cause percutian you menjadi kamu counts dapat menjimatkan lebih banyak wang anda ketika bercuti

Dengan Pakej Melancong ke Padang Bukittinggi Dari Kuching Malaysia lengkap yang boleh didapati, anda dapat menikmati perjalanan pelancongan banyak variasi dan juga pelbagai pilihan aktiviti yang akan melaksanakan. Kami juga menyediakan pelbagai armada tertentu pada masa yang sama dengan pemandu jalan yang profesional penyebab lawatan pelancongan kamu lebih lama menyeronokkan.

Pakej pelancongan termasuk:

Pakej lawatan hari penuh Padang
Pakej pelancongan Padang 2H1M
Pakej pelancongan Padang 3H2M
Pakej pelancongan 4H3M Padang
Pakej Lawatan Faedah Istimewa Padang

Pakej Melancong ke Padang Bukittinggi Dari Kuching Malaysia boleh menyokong bersama profesion yang sangat baik di kelasnya. pelbagai jenis fleet yang kami menyediakan dari minibus, microbus, bus sederhana dan bigbus pelbagai kemudahan lengkap membuat perjalanan anda semasa bercuti juga kemudahan tinggal mengikut bersama bersama dengan anda dari bintang hotel hingga homestay yang selesa untuk berehat sepanjang you kali ini. Pemandu profesional dan pemandu pelancong bersedia untuk mengiringi you untuk help semua necessities along. Harga adalah we offer match bersama kemudahan pilihan anda, terlalu

Pakej destinasi kami:

– Suku etnik Mentawai
– Meseum Adityawarman Padang
– Pantai Padang
– Gunung Padang
– Air Manis atau Pantai Batu Malinkundang
– Padang Kepulauan
– Bukit Lampu
– Old City
– Masjid Ganting
– Air Terjun Lembah Anai
– Kampung Minangkabau, Padang Panjang
– Menara Jam
– Lubang Jepun
– Ngarai Sianok
– Istana Bung Hatta
– Lake Lake
– Puncak Lawang
– Putar 44
– Rumah Buya Hamka
– Istano Basa Pagaruyung Batu kandang
– Istano Silinduang Bulan Batusangkar
– Kampung Nagari yang tertua
– Ribu Selatan Solok Gadang Rumah
– Hoyak Tabuik Pariaman
– Agrotourism Afuza
– putar 9
– Lembah Harau

Paket Wisata Padang

Galery Paket wisata Padang dalam kumpulan gambar tour minangkabau

untuk pemesanan paket hubungi call / wa +6281374750909 atau email : hello@bepergianyuk.com

 

tour Minangkabau - bepergianyuk.com            

Lembah anai - bepergian yuk      mesjid Raya Sumatera barat - bepergian yuk      Rumah gadang - bepergian yuk

Tour Minangkabau - bepergianyuk      Pantai Padang - Tour Minangkabau      Tari Gelombang - bepergian yuk

 

Belum ada komentar

Silahkan tulis komentar Anda

Email Anda tidak akan dipublikasikan. Kolom yang bertanda bintang (*) wajib diisi.

Komentar Anda* Nama Anda* Email Anda* Website Anda

Kontak Kami

Apabila ada yang ditanyakan, silahkan hubungi kami melalui kontak di bawah ini.