Beranda » Malaysia » Tempat Pelancongan Padang Indonesia Dari Terengganu Malaysia

Tempat Pelancongan Padang Indonesia Dari Terengganu Malaysia

Tempat Pelancongan Padang Indonesia Dari Terengganu Malaysia adalah salah satu pakej pelancongan di Sumatra Barat, lebih dikenali sebagai lawatan Minangkabau. Sumatera Barat adalah kawasan Indonesia yang tidak jauh dari Malaysia dengan penerbangan sekitar 1 jam dari Kuala Lumpur, mempunyai kemiripan rutin alam dan budaya.

Tempat Pelancongan Padang Indonesia Dari Terengganu Malaysia banyak destinasi pelancongan yang menarik dengan keunikan mereka (tambah|memberi|memberi tambahan|menambah|memberi tambahan} pengalaman dan pengembaraan baru yang anda tidak get bersama-sama dengan tasik tasik yang cantik, gunung-gunung yang sejuk untuk ditakluki, nautical bersama pulau-pulau yang menarik dan pantai, bersama begitu banyak jenis destinasi agama, sejarah, peristiwa, dan juga masakan, yang juga, juga, juga, benar-benar, popular bersama masakan Padang like rendang. Bukittinggi adalah sebuah bandar pelancongan yang sejuk dan terdapat banyak pelbagai destinasi yang sangat menarik seperti jam Gadang, Hole Jepun, Padang dengan bersama-sama dengan bandar lama dan pantai yang menakjubkan, Payakumbuh adalah sifat yang indah dan mempesona, Sawahlunto bersama sejarah|peristiwa} Mine dan banyak lagi kembali.

Tempat Pelancongan Padang Indonesia Dari Terengganu Malaysia bersama pasukan perjalanan sedia untuk memudahkan menghabiskan waktu sementara perkusi di Sumatera Barat bersama pelbagai jenis pakej pelancongan yang menarik tentulah boleh menyebabkan cause percutian kamu terutamanya kamu juga dapat menjimatkan lebih banyak wang kamu masa bercuti

Dengan Tempat Pelancongan Padang Indonesia Dari Terengganu Malaysia lengkap yang boleh didapati, anda dapat menikmati perjalanan pelancongan berbeza dan juga pelbagai pilihan aktiviti yang akan melaksanakan. Kami juga menyediakan pelbagai armada khas pada masa yang sama bersama pemandu jalan yang profesional menyebabkan lawatan pelancongan kamu jadi menyeronokkan.

Pakej pelancongan termasuk:

Pakej lawatan hari penuh Padang
Pakej pelancongan Padang 2H1M
Pakej pelancongan Padang 3H2M
Pakej pelancongan 4H3M Padang
Pakej Lawatan Faedah Istimewa Padang

Tempat Pelancongan Padang Indonesia Dari Terengganu Malaysia boleh menyokong bersama profesion yang sangat baik di kelasnya. pelbagai jenis fleet yang kami menyediakan dari minibus, microbus, bus sederhana dan bigbus bersama perkhidmatan membuat perjalanan kamu sepanjang bercuti juga kemudahan tinggal matches bersama bersama dengan pilihan dari bintang hotel hingga homestay yang selesa untuk berehat sepanjang you kali ini. Pemandu profesional dan pemandu pelancong bersedia untuk mengiringi you untuk support semua necessities during the journey. Harga adalah we offer match dengan kemudahan pilihan anda, sangat

Pakej destinasi kami:

– Suku etnik Mentawai
– Meseum Adityawarman Padang
– Pantai Padang
– Gunung Padang
– Air Manis atau Pantai Batu Malinkundang
– Padang Kepulauan
– Bukit Lampu
– Old City
– Masjid Ganting
– Air Terjun Lembah Anai
– Kampung Minangkabau, Padang Panjang
– Menara Jam
– Lubang Jepun
– Ngarai Sianok
– Istana Bung Hatta
– Lake Lake
– Puncak Lawang
– Putar 44
– Rumah Buya Hamka
– Istano Basa Pagaruyung Batu kandang
– Istano Silinduang Bulan Batusangkar
– Kampung Nagari yang tertua
– Ribu Selatan Solok Gadang Rumah
– Hoyak Tabuik Pariaman
– Agrotourism Afuza
– putar 9
– Lembah Harau

Belum ada komentar

Silahkan tulis komentar Anda

Email Anda tidak akan dipublikasikan. Kolom yang bertanda bintang (*) wajib diisi.

Komentar Anda* Nama Anda* Email Anda* Website Anda

Kontak Kami

Apabila ada yang ditanyakan, silahkan hubungi kami melalui kontak di bawah ini.